ReviSal

baner6Revisal 5.0.8 – Download ultima versiune

Ghid instalare Revisal – Download pdf

Dupa aparitia HG 500/2011 toata lumea a asteptat normele metodologice pentru clarificari.
Normele metodologice au aparut – Ordinul MMFPS 1918/2011, dar lucrurile nu sunt tocmai clarificate.
Intrebarea ramane: cine completeaza in revisal?
Fata de proiectul initial, HG 500/2011 nu mai prevede obligativitatea completarii in revisal de catre un inspector de resurse umane.
Astfel, conform art.2 (5), completarea si transmiterea registrului electronic de evidenta a salariatilor se face de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.
In concluzie, angajatorul poate desemna orice persoana din cadrul firmei sa completeze in revisal, fara sa fie necesara calificarea ca inspector de resurse umane.
Fiind vorba de o aplicatie informatica ce necesita introducerea unor date la calculator ar fi necesara o persoana cu un minim de cunostinte de operare pc pentru completarea in revisal.
Pentru firmele mici, contabilul sau o persoana din departamentul de contabilitate care oricum se ocupa si inainte de acest lucru, va intocmi si va transmite in continuare revisal.

Completarea si transmiterea revisal catre ITM se face gratuit pentru toate societatile care au incheiat un contract de contabilitate cu firma noastra, si au un numar de pana la 10 salariati.

 

Cu stima,

Expert contabil Petrescu Cristina

Membru CECCAR Alba Iulia

 

Login