Despre noi

CINE ESTE BIROU EXPERT CONTABIL PETRESCU CRISTINA?

 Cabinetul este reprezentat de Petrescu Cristina – absolventa a Facultatii de Stiinte Economice in cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu- economist, expert contabil, membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor autorizati din Romania (CECCAR).

Pentru mine vorbesc cei peste 20 de clienti care au parte de servicii de contabilitate la cel mai avantajos si corect pret, dar si cei peste 10 ani de existenta pe piata din Alba Iulia si Sibiu.

Gandeste-te doar la asta: cum puteam rezista pe aceasta piata , daca serviciile prestate de Birou Expert Contabil Petrescu Cristina nu erau de buna calitate?

Vrei si tu sa faci parte din aceea care au de castigat in urma exccelentei in contabilitate?

Atunci completeaza formularul de contact pentru a ne cunoaste direct si pentru a iti oferi servicii de cea mai buna calitate.

Ce putem face pentru tine si pentru compania ta? Servicii complete financiar-contabile, optimizare fiscala,, organizarea si conducerea evidentei contabile, servicii de resurse umane si de salarizare.
Esti PFA?SA? SRL? I.I?, I.F.? Ai o ASCIATIE sau FUNDATIE? Te asteptam. Vei economisi timp, adica bani pentru tine, lasandu-ti contabilitatea pe mainile noastre

Login